Dag lieve kijkbuiskindertjes!

Hier spreekt jullie gezagsvoerders Steve en Chad. Met ons eerste en vermoedelijk ook laatste You Tube-filmpje.Jullie hadden het vast al gehoord. We hebben de boel verkocht aan Google.Want wij zijn erg van Cashen 2.0. Hoewel we er maar 1.65 voor hebben gevangen. Miljard dat wel. Kunnen we eindelijk eens weg boven die pizzahut hier.We zijn tenslotte al dik een jaar bezig.Hoewel we natuurlijk blijven lachen.Want wij zijn tenslotte King of Video nietwaar. We laten het nu over aan The King of Search. En aanjullie, marketeers en reclamemakers van deze wereld.Bedenk maar wat je allemaal met onze databases kunt doen, aan community building, e-mailmarketing, search ads, you name it. Leef je lekker uit. Gaan wij ook doen.

YouTube Preview Image

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons: Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Maak een notitie op deze pagina met Fleck
This entry was posted in Web. Bookmark the permalink.

2 Responses to Dag lieve kijkbuiskindertjes!

  1. Hein says:

    I dontt get the picture. Deze jongens ogen niet bepaald smart, maar zijn het blijkbaar wel. Is het echt waar dat dit pas hun eerste You Tube-film is? Het lijkt me het einde van de cowboytijd. You Tube is in handen gevallen van de commercie en zal nooit meer hetzelfde zijn.

  2. Piet says:

    Dat klinkt wel heel dramatisch Hein. Niks is voor eeuwig op het www. Dat is juist ook het leuke er aan. Er ontstaan steeds weer nieuwe en betere dingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>