Vergeet de winnaar niet

Verwarring bij de Miss World-verkiezing in St.Petersburg in Rusland. Wie is nu eigenlijk de winnaar: Miss Russia of Miss Costa Rica? Het leidt in ieder geval tot een pijnlijke ‘Miss’er. Dan nog liever de spelregels vergeten.

YouTube Preview Image
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons: Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Maak een notitie op deze pagina met Fleck
This entry was posted in Wow. Bookmark the permalink.

One Response to Vergeet de winnaar niet

  1. Joost says:

    Genante situatie 😉

    Is het je overigens opgevallen dat het niet de miss, maar ‘mrs.’ world verkiezing is. Ik wis van ‘t bestaan niet af…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *