Hatseflats!

Tempo-Team vindt dat werkend Nederland wel wat meer veerkracht kan gebruiken. Want juist in tijden van crisis moet je slimme personeelsoplossingen zien te vinden voor problemen met onder- of overbezetting, herplaatsing of opleidingen en trainingen.

YouTube Preview Image

En voor iedereen die wel eens wil weten hoe het met de persoonlijke veerkracht is gesteld, is er nu een wetenschappelijke test (gebaseerd op het werk ‘Psychologisch Kapitaal’ van Professor Fred Luthans). Check je rek hier!

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons: Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Maak een notitie op deze pagina met Fleck
This entry was posted in Actie, Crisis, Inlinken, Wow. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *