Happy Meal met worteltjes

YouTube Preview Image

Nu McDonalds ook worteltjes op het menu heeft,zou het hier kunnen gaanover de gedurfde koerswijziging van McDonalds van “good fastfood” naar “good food fast“. Of over die geweldige 30″ remake van TBWA/Neboko van n van de beste kindermoppen. Namelijk die van dat konijntje dat naar de bakker gaat en naar worteltaart vraagt. Zo’n mop waar kinderen zelf vreselijk om moeten lachen. Maar nee hoor,doen we lekker niet. Wezijn vandaagnamelijkevengeen reclamemaker,communicatiemanager, columnist of blogger. We zijn nu vooraltrotse vader van een ster uit deze commercial. Die dit weekend dan ook samen met haar vadereen cheeseburger met worteltjes, Vittelwatertje en Zonnatura Knijpfruit mag uitkiezen.Ik kan niet wachten!

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons: Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Maak een notitie op deze pagina met Fleck
This entry was posted in Borrelpraat, Need to know. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>